joi, 11 februarie 2016

Cazare particulari Valea Prahovei

Situat la parterul unei clădiri de apartamente din Buşteni, apartamentul Luxor este la 1 km de Castelul Cantacuzino şi la 5 km de Castelul Peleş din Sinaia. Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.
Apartamentul Luxor are un living cu 2 canapele , masuta cafea, masa de sufragerie cu scaune, TV LCD, DVD. Există 2 dormitoare, ambele cu 1 pat queen-size, comode, noptiere si TV. Bucătăria are dulap, plita cu inductie, vase speciale pentru aceasta plita, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine şi toate celelalte ustensile de bucătărie necesare. Se ofera gratuit ceai, cafea, zahar.
Baia eleganta, este aprovizionata cu sapun, sampon, gel de dus.
In fata apartamentului se afla teren de tenis.
Oaspeţii pot beneficia de facilităţile de la Hotelul Silva. Aici există un bar, un restaurant select, un cafe-bar cu patio, precum şi o discotecă şi o sală de jocuri electronice.
Apartamentul este situat într-un loc spectaculos în apropiere de Hotelul Silva şi de cele 2 telecabine spre Babele şi Peştera.
La 500 m de apartament Luxor se află un vast centru sportiv acoperit, unde puteţi juca fotbal, badminton, volei şi handbal sau participa la meciuri de box, wrestling şi arte marţiale.
Castelul Bran (cunoscut şi sub numele de Castelul lui Dracula) este la 45 km.

65 euro/noapte/apartament 3 camere.
Maxim 6 persoane. Minim 2 nopti.
Oferta valabila in afara sarbatorilor legale

0722609411